Multiplayer Hub Logo  
  Powered by Noble Master Games, http://www.noblemaster.com Multiplayer Dragon
  Forums Twitter Dev. Blog ⊕  
Home > Forums

MultiplayerHub.com
» Forums|New Posts
» Twitter
» Dev. Blog
» About
» Contact Us
Showcase
» Age of Conquest
» Demise of Nations
» Retro Commander

































Multiplayer Forums


Board index » Games » Demise of Nations (DON) » DON: Modding Discussions & Workshop


Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Harbors
PostPosted: 13 Nov 2017, 11:31 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
In maps that I've created, when nations build harbors they do not own them and there is no way to make them own them, so nations can not store ships in the harbors.

Any ideas on how I could fix this?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 13 Nov 2017, 16:35 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8147
Location: Honolulu
Have a look at the latest module config. They harbors need an "own: " component to be able to be owned. If you add that one, they should work as you requested!?

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 03:45 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
Which was the most recent template? I have 2017-10-12


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 06:37 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8147
Location: Honolulu
That's about right!

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 15:04 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
Okay, I use that one but I still can't "own" the harbors.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 17:04 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8147
Location: Honolulu
So, which bundle did you use? Modern or Ancient? I assume you didn't use the legacy (OUTDATED) version?

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 17:19 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
I use the ancient.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 17:23 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8147
Location: Honolulu
In that case, it should work just fine! Are you updating an older map? Using that template the harbors can be owned & host up to 4 ships.

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 18:07 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
I'm creating a new map and still does not work


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 18:23 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8147
Location: Honolulu
I double-checked: it works just fine!

Did you select [Edit] and then click on a harbor to assign a nation? Can you send me a screenshot of how you place the harbor?

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Harbors
PostPosted: 14 Nov 2017, 18:43 
Serf
Serf

Joined: 11 Nov 2017, 05:54
Posts: 10
It is working now. Thank you


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Green Smilies by http://www.greensmilies.com/

Home  |  Forums  |  Twitter  |  Dev. Blog  |  About  |  Contact