Multiplayer Hub Logo  
  Powered by Noble Master Games, http://www.noblemaster.com Multiplayer Dragon
  Forums Twitter Dev. Blog ⊕  
Home > Forums

MultiplayerHub.com
» Forums|New Posts
» Twitter
» Dev. Blog
» About
» Contact Us
Showcase
» Age of Conquest
» Demise of Nations
» Retro Commander

































Multiplayer Forums


Board index » Games » Demise of Nations (DON)


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 27 Apr 2015, 06:06 
Serf
Serf

Joined: 27 Apr 2015, 06:01
Posts: 3
how to translate the game to Spanish.Help in translation. Please. I loved the game but do not understand much in English.. and i do not know how to translate it, Could you explain please.. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 27 Apr 2015, 07:23 
Investigator
Investigator
User avatar

Joined: 06 Jul 2008, 18:23
Posts: 3831
Location: Planet Earth, most of the time.
Good question. I know the game is translated in 12+ different languages. Let me see if I can figure it out... Okay, found it. You didn't mention which version of AoC you are using but they should all be pretty much the same. With that said, here's how you set the game's language option for Age Of Conquest ONLINE version:

After you login, on the Main Page, look on the left side, bottom. Above the "exit" button you should see two small square symbols. The left most one has a hammer and wrench. The other will have a lower case "i". Click on the "hammer and wrench". This will take you to an application setting page. On that page you should see a drop down menu, labeled "language". Click on it and you should see a list of 14 languages. Spanish will be one of them.

----------------------------------------------------------------
Google Language Translator:
==================
Buena pregunta. Sé que el juego se traduce en más de 12 idiomas diferentes. Déjame ver si puedo averiguarlo ... Está bien, lo encontró. Usted no ha mencionado la versión de la AC que está utilizando, pero todos ellos debe ser más o menos lo mismo. Con eso dicho, aquí es cómo se establece la opción de idioma del juego para Age Of versión Conquista LÍNEA:

Después de iniciar sesión, en la página principal, busque en el lado izquierdo, abajo. Por encima del botón de "salida" debería ver dos pequeños símbolos cuadrados. Lo más que la izquierda tiene un martillo y una llave. El otro tendrá una minúscula "i". Haga clic en el "martillo y una llave". Esto le llevará a una página de configuración de la aplicación. En esa página debería ver un menú desplegable, etiquetado como "lenguaje". Haga clic en él y usted debería ver una lista de 14 idiomas. Español será uno de ellos.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 28 Apr 2015, 11:49 
Serf
Serf

Joined: 27 Apr 2015, 06:01
Posts: 3
Image

My Main Page...

Image

My Settings. but the problem is that it not changes the language, change to Spanish and in English Follow


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 28 Apr 2015, 17:53 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8484
Location: Honolulu
Currently, there is only a stub for Spanish in there. I'll auto-generate translations for Spanish (+ other languages) via Google but it won't be pretty. Please wait for the next update!

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 29 Apr 2015, 02:48 
Serf
Serf

Joined: 27 Apr 2015, 06:01
Posts: 3
noblemaster wrote:
<font><font>Actualmente, sólo hay un trozo de español en ese país. </font><font>Voy a auto-generar traducciones de español (+ otros idiomas) a través de Google pero no va a ser bastante. </font><font>Por favor, espere a que la próxima actualización!</font></font>


Ok, Thanks :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Hi, Help in the Translation.. Please
PostPosted: 02 May 2015, 04:47 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8484
Location: Honolulu
It should be online! Go into [Settings] -> select Spanish! Also make sure you select the checkbox for "Experimental"!

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Green Smilies by http://www.greensmilies.com/

Home  |  Forums  |  Twitter  |  Dev. Blog  |  About  |  Contact